Accommodatie

Hotel Eureka beschikt over 25 moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet en een aantal kamers met ligbad. Een groot gedeelte van de kamers beschikt over een eigen terras of balkon. Er zijn diverse 1- persoonskamers en verschillende soorten 2-persoonskamers. Alle kamers hebben tv en radio met cd-speler. Ook beschikt het hotel over een eigen parkeerplaats voor uw auto. Een tuin waar u uitzicht hebt op het hertenkamp maken uw vakantie helemaal compleet. Ook voor groepen is het gezellige hotel uitermate geschikt, en onze goede keuken zorgt dagelijks weer voor een grote verrassing.
Ook beschikt het hotel over mindervalide kamers. Deze kamers zijn op de begane grond of op de 1e etage en te bereiken met de lift. Enkele aanpassingen maken het u gemakkelijker. Denk aan een verhoogd toilet, beugels op de badkamer en hogere bedden.


Het hotel beschikt over een lift. In de ruime recreatiezaal kunt u genieten van de rust die het hotel u biedt, hier wordt u niet gestoord door radio of TV. Of neemt u een kijkje in de gezellige lounge met relaxte stoelen of aan de leestafel met een ruime sortering aan boeken en tijdschriften.

De fietsen die u eventueel meebrengt kunnen in onze overdekte fietsenstalling (met oplaadpunten) staan.

Accommodatie

- 25 ruime kamers
- Van alle gemakken voorzien
- Veel kamers met balkon/terras
- Ale kamers TV en radio/cd-speler
- Veel kamers op begane grond
- Ook voor mindervaliden
- Eigen parkeerplaats
- Prima keuken
- Geschikt voor groepsreizen
- Overdekte fietsenstalling
- Gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen