Midweek-arrangementen

We hebben dit jaar ook weer diverse midweekarrangementen met 3 bustochten en 1 huifkartocht. Op maandag ontvangen wij u graag vanaf 15.00 uur met een kop koffie of thee en een koekje. De bustochten zijn op dinsdag, woensdag en donderdag en op vrijdag een huifkartocht zoals omschreven onder de weekarrangementen. (de dagen kunnen wat afwijken) U vertrekt weer op zaterdagmorgen na het ontbijt. Tijdens de midweekarrangementen worden er ook een aantal avonden verzorgd. De overige dagdelen bent u vrij. Neem gerust uw fiets mee. Samen met onze gastvrouwen en medewerkers hopen we u een fijne week te verzorgen.

De prijzen

De prijzen zijn per persoon per midweek op basis van een 2 pers. kamer incl. reserverings- en administratiekosten, exclusief toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n. U verblijft volpension in ons hotel, bij aankomst en elke avond krijgt u een kop koffie of thee. Alle uitstapjes en entrees in begrepen. Dus geheel verzorgd!

Kamers met ligbad of douche, toilet
en eventueel een terras of balkon, begane grond of 1e etage € 495,00

Toeslag 1 pers. kamer € 32,50 per midweek, de toeslag voor een 1 persoon op een 2 persoons kamer is € 87,50 per midweek.

Er is een lift aanwezig maar niet alle kamers zijn met de lift te bereiken, vraag er even naar als u boekt. Alle kamers zijn voorzien van radio/cd speler en TV.

Midweekarrangementen zijn in de volgende weken;

25 - 30 april€ 40,00 korting p.p., deze week gaat niet door.
23 - 28 mei€ 70,00 korting p.p.
6 - 11 juni
18 - 23 juli
8 - 13 augustus

19 - 24 september € 25,00 korting p.p.

NIEUW NIEUW NIEUW CREATIEVE MIDWEEK

In ons hotel komen veel alleenstaande dames. Voor deze doelgroep hebben we een midweek in de planning waarin u creatief kunt bezig zijn. En wel van 12 tot 17 september. Mevrouw Wispeltuut hoopt diverse creatieve workshops te geven. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verassing. Maar we beloven u er een fijne midweek van te maken. Hebben we u ook nieuwsgierig gemaakt? Boek dan deze creatieve midweek voor de vriendelijke prijs van € 399,00 p.p. Volpension, bij aankomst en tijdens de workshops onbeperkt koffie en thee. Voor de 1 persoons kamer berekenen we een toeslag van € 32,50 per midweek. De toeslag voor een 1 persoon op een 2 persoons kamer is € 87,50 per midweek.

Een midweekarrangement is een midweek van maandag tot zaterdag met een huifkartocht en 3 bustochten.
Nieuw dit jaar een creatieve midweek.