Weekarrangementen

Een weekarrangement is een week van zaterdag tot zaterdag waarin wij 3 bustochten, een boottocht en een huifkartocht organiseren. Voor hen die al eens bij ons zijn geweest weten dat we mooie routes rijden door de prachtige natuur die elk jaarseizoen weer anders is. Er staan ook 7 midweekarrangementen gepland, klik dan op het kopje midweekarrangementen.

Zaterdag:
Wij ontvangen u graag na 15.00 uur. Wij verwelkomen u met een lekkere kop koffie of thee en een koekje.'s Avonds krijgt u een diner geserveerd.

Zondag:
Na het ontbijt bent u in de gelegenheid om een kerk te bezoeken. Om 12.30 uur serveren wij het diner en om 18.00 uur een lunchbuffet. Ook 's middags is er een mogelijkheid op naar de kerk te gaan. Na de koffie is er gelegenheid om een half uurtje te zingen bij het orgel.

Maandag:
Deze middag hebben we een vernieuwde huifkartocht door het mooie Montferland. Om 14.00 uur staat er een luxe huifkar (rolstoel toegankelijk) met 2 paarden op onze parkeerplaats. Een 2 uur durende rit door het prachtige Montferland met een koffiestop bij het Klaphek in Stokkum. Laat u rondrijden en lekker genieten van de prachtige natuur. Zachte kussens op de bank veraangenamen de rit, of lekker naast de koetsier op de bok. Om ongeveer 16.30 uur bent u weer terug in Eureka waar het diner om 17.30 uur voor u geserveerd wordt.

Dinsdag:
Vanmiddag gaan we een mooie route rijden door de Achterhoek en bezoeken de Cactusoase in Ruurlo. De oase is helemaal vernieuwd en uitgebreid, voor hen die al eens zijn geweest zeker nog een keer een bezoek waard. Na een lekker kopje koffie of thee kunt u op eigen gelegenheid rustig rondlopen door de oase. Voor het diner wordt u weer in Eureka verwacht.

Woensdag:
Een boottocht op de Maas en het Leukermeer. Om 12.15 uur wordt u het diner geserveerd. Met de bus vertrekken we om 13.45 uur naar Well. Om 15.15 uur gaan we aan boord van de Filia Mosae. Ontvangst met koffie of thee en een lekker stukje Limburgse vlaai. We varen van 15.30 uur tot 17.00 uur. De bus brengt u terug naar Zeddam waar om 18.30 uur het lunchbuffet klaar staat.

Donderdag:
Vanmiddag bezoeken we het Bevrijdingsdmuseum in Groesbeek. De heenweg nemen we een mooie route door Duitsland. We worden ontvangen in het museum en genieten van een lekker kopje koffie of thee met appeltaart.Na de koffie is er een film en daarna kunt u op eigen gelegenheid door het museum. Om 16.30 uur vertrekken we weer naar het hotel. Om 17.30 uur wordt het diner in het hotel geserveerd.

Vrijdag:
Vanmorgen neemt de bus ons mee naar de Breierij, een mooie route over de Posbank richting Beneden Leeuwen. Na een hartelijk ontvangst en een lekker kopje koffie of thee met gebak krijgt u een rondleiding over de ontwikkeling van het breien. Er wordt een modeshow gelopen waar u als gast leuk bij betrokken wordt. Ook voor de heren een leuke ochtend. Om ongeveer 12.00 uur gaat u weer terug en om 13.00 uur staat de lunch weer voor u klaar. De middag kunt u naar eigen ideeen invullen en om 17.30 uur is het laatste diner in Eureka voor deze week.


Zaterdag:
We hopen dat u genoten hebt van dit weekarrangement in ons hotel. Na het ontbijt vertrekt u weer naar huis.

Tijdens de weekarrangementen worden er ook een aantal avonden voor u verzorgd. De overige dagdelen kunt u zelf invullen. Neem gerust uw fiets mee. Samen met onze gastvrouwen en alle medewerkers hopen wij u een fijne week te bezorgen.

De weekarrangementen

7 - 14 mei€ 100,00 korting p.p.
18 - 25 juni
2 - 9 juliBezinning en ontspanning
30 juli - 6 augustus
20 - 27 augustus
3 - 10 september€ 25,00 korting p.p.
24 september - 1 oktober€ 40,00 korting p.p.De prijzen
De prijzen zijn per persoon per week op basis van een 2 pers. kamer incl. reserverings- en administratiekosten, exclusief € 1,00 toeristenbelasting p.p.p.n. U verblijft volpension in ons hotel, bij aankomst en elke avond krijgt u een kop koffie of thee. Alle uitstapjes en entrees in begrepen. Dus geheel verzorgd!


Kamers met ligbad of douche, toilet
En eventueel een terras of balkon, begane grond of 1e etage, € 635,-.

Toeslag 1 pers. kamer € 45,00 per week. De toeslag voor een 1 persoon op een 2 persoons kamer is € 122,50 per week.

Er is een lift aanwezig, echter zijn niet alle kamers met de lift te bereiken, vraag er even naar als u boekt.

Alle kamers zijn voorzien van radio en TV.

Bezinning en ontspanning;

Een week van 2 tot 9 Juli;

We hebben gemerkt dat er onder onze gasten de behoefte is om tijdens een vakantieweek wat meer met de Bijbel bezig te zijn. Vandaar ook dit jaar een week met bezinning en ontspanning. In deze week worden 3 uitstapjes georganiseerd zoals onder de weekarrangementen is omschreven en wel op maandag, woensdag en vrijdag. We hebben voor deze week een emeritus predikant van de Gerformeerde Gemeente met zijn vrouw bereidt gevonden bij ons in het hotel te zijn. Het is de bedoeling dat de dominee op zondag 2 diensten verzorgd in de Gereformeerde Gemeente van Doetinchem en er op dinsdag- en donderdagmorgen 2 Bijbelstudies gedaan worden. Verder zullen ook de dagsluitingen door hem worden verzorgd. Naast ontspanning is er deze week dus ook ruimte voor bezinning.

De prijs voor deze week is € 590,00 p.p.
Toeslag voor een 1 persoons kamer is € 45,00 p.w. en de toeslag voor een 1 persoon op een 2 persoons kamer is € 122,50 p.w.

Een weekarrangement is een week van zaterdag tot zaterdag waarin wij 3 bustochten, een boottocht en een huifkartocht organiseren.

Voor hen die al eens bij ons zijn geweest weten dat we mooie routes rijden door de prachtige natuur die elk jaarseizoen weer anders is. Ook dit jaar is er een weekarrangement met bezinning en ontspanning. Onderaan deze pagina leest u er alles over.